Найефективніші альтернативи PornHub

Згідно з китайським передбаченням (чи прокляттям?), ми живемо в цікаві часи, щонайменше кажучи. Серед усіх божевільних відповідей, люди потребували цього року, особливо коли це стосується окремих осіб’’ сексуальні практики цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я зробили за останні пару місяців. Але одна річ, яку я ношу’ Я також думаю, що я бачив, що наближається – принаймні в цілому – – це величезна чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким, як раніше.

Це історична інформація про вражаючу подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub фактично постійно викликав принаймні трохи дискусій, незважаючи на те, що це місце, куди можна розважатися дорослими. Щоб бути щирим, більшість із світу Туб-сайт номер один або міститься, або принаймні в основному переграється.

Проте після місяців тиску на MindGeek’’ провідний інтернет-сайт. По-перше, заявка на видалення порнографії k * ddie із сайту зцілила понад 425 000 підписантів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті з’явилася нечисть за участю m * nors.

(Чесно кажучи, я одягаю не розумію, наскільки це все реально, тому що я не шукаю цього хворого

сміливість. )На додаток до всього цього, люди скаржилися, що є завантаження, які також повинні мати сексуальну поведінку без згоди. Ця онлайн-репутація фактично перетворила сайт на глузування популярної преси останнім часом, що призвело до того, що фірми банківських карток захищали клієнтів від оплати преміум-контенту на PornHub.перейдіть за посиланням показать порноролики На нашому сайті

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою стикаються PornHub та інші канали, є проблема кіберпіратства та копіпасти. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; один із найретельніших заходів безпеки в історії створених користувачами платформ.”

Зокрема, титан порнографії мав і, безсумнівно, виконуватиме план:

• запобігання неперевіреним профілям від додавання абсолютно нового веб-вмісту будь-якого типу

• Користувачам, які завантажують, потрібно підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення опції завантаження більшості відео на платформі

• видалення будь-якого виду та всього веб-контенту, який не був створений перевіреними клієнтами PornHub

Цей останній фактор залишався на практиці, мабуть, найважливішим, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я зрозумів, що було багато дубльованих відео, але Божественний Христос, це’ це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші популярні сайти соціальних мереж для не маючи тих самих запобіжних заходів, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі суттєві зміни в політиці, я отримав заяву, що я’ m типу – занепокоєний– не з тих пір, як r * pist та різні інші погані лохи мають своє лайно. Швидше для мене це виглядає як спроба уникнути регулятивних порушень, які можуть не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявляв собі, що абсолютно невинні люди фактично отримували матеріали та закривали мережі після кожного цього.

Якщо залишити осторонь мій цинізм, то є фактор, щоб розслабитися –– або я повинен стверджувати –– є п’ятнадцять факторів, щоб зробити це.

Прямо тут’ це те, що вам слід шукати, а не PornHub

Хто що розуміє’ що станеться з PornHub, однак, якщо відбудуться радикальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’’ ми вас охопили. Нижче наведено список із 10 привабливих веб-сайтів, наповнених безкоштовною порнографією, які можуть функціонувати як альтернатива PornHub без певного порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому певному порядку, проте це може бути найкращий веб-сайт з трубками на додаток до PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (попереднім?) королем порнографії, XVideos може незабаром стати лідером порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуюсь, що цей веб-сайт абсолютно придатний. Як і на всіх інших порнографічних веб-сайтах, описаних нижче, на цьому є потоки безкоштовних порнографій для перегляду, а також’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. І з майже десятьма мільйонами завантажень, можливо, ви більше ніколи не подивіться порно.

Чорт, подумайте про це, можливо, ви взагалі ніколи не відвідаєте будь-який інший веб-сайт.

Навіть якщо ви втомитеся від записаних відеокліпів –– якщо це’ якось можливо – знайдіть час, щоб переключитися на програми камери XVideos. Будь-якої години ви відвідуєте сотні, якщо не тисячі привабливих моделей, готових візуально вразити вас –– принаймні поки ви’ у мене є символи.

xHamster

Наразі ви одягаєте’ Вам не доведеться витрачати гроші на порнографію преміум-класу, однак, коли це стосується цього сайту, ви можете подумати про те, щоб заплатити трохи грошей за ці чудові фільми. Варіант чудовий, а висока якість абсолютно сенсаційна, оскільки гарантується повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів і кількість нових доповнень додається 7 500 щомісяця. Як платіжний учасник, ви отримуєте нескінченні завантаження, і ви’ матимете доступ до кількох найгарячіших робіт порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ хвилюєтеся щодо ціни,’надіньте t піт це. Тридцять днів платного доступу обійдеться вам у 6,99 доларів США, на долар набагато менше на місяць, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s членство. Рік коштуватиме вам 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Напевно, найкраща пропозиція — отримати довічне членство, яке коштуватиме вам колосальних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримувати нескінченну кількість порнографії на все життя, і це’ s без реклами. Припустімо, що зараз ви надягаєте’ я маю намір заплатити все це або будь-яку готівку. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та деяких інших спокусливих нагород. Крім секс-програм у реальному часі, ви можете побачити багато маркетингових мереж порнозірок і неймовірний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є цікава функція, за якою можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та орієнтацією. Ще краще, використовуючи складні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати свої результати за кольором очей і волосся, статурою та фетишами, щоб назвати кілька стандартів пошуку.

Безсумнівно, ідея полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви хотіли б побачити, однак, як і можна було очікувати, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними фотографіями та інших хтивих цифрових дій. Але привіт, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що ця трубка не’ не отримати достатнього визнання від дротиків у мережі. Є буквально численні завантаження, і це’ просто описую відеокліпи. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні сексуальні фотографії та чудові GIF-файли.

Звісно, ​​визнаю, я трохи помилився, коли шукав класифікацію, яка найбільше подобається. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порно є некатегоризоване. Це чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сайтах.

Утім, я припустив, що це начебто широко, тому я вирішив “& ldquo; формально зверніться до іншої популярної категорії, яка відноситься до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень різноманітність ‘& lsquo; справжні люди, яких ви бачите, як цінують себе, падають і брудняться.

(До речі, аматорські фільми становлять близько п’ятдесяти відсотків завантажень на цьому інтернет-сайті!)

Щоб ви знали, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто маю на увазі весь трах без сідла.

Просто зауважте: усі посилання є функціональними та не містять спаму, за винятком кнопки Pornography Gaming –– що’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість скрізь невелика, але ’ частково в результаті поєднання аматорського та професійного порно, яке ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих відкриті для абсолютно нових масових фільмів, ця система є підходящою порнографічною системою для всіх типів дивних збоченців.

Найефективніші альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали класифікації на будь-який смак і більше, ніж просто типові, такі як ректальна активність, секс із транссексуалами, дивні зв’язки та шкіряні порно відео. Якщо ви позначите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ для того, що s ‘описується як & lsquo; екстремальний порно

. Майте на увазі, що пошуковий фільтр обов’язково запропонує вам різноманітне парне, незвичайне та неймовірно екстремальне порно. Природно, нічого з цього –– щодо я знаю –– не варте очищення PornHub, однак багато відеокліпів прямо тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після чи протягом усього ’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порнографічний веб-сайт здається мені унікальним, оскільки він має ‘& lsquo; смішно, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи незвичайними, але деякі з них зроблені одночасно як кишки і горіхи.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Ще одна цікава річ у цьому каналі – це величезні сторінки залучення спільноти. Існують теми онлайн-форумів, де учасники можуть спілкуватися та обмінюватися деталями та зображеннями. Motherless також має кімнату чату в режимі реального часу, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Існує все більше сусідів, з якими можна співпрацювати. Вони’ ми отримали абсолютно нові аматорські порнозірки, які приєднуються щоразу, а ви’ знайдете дивовижний і кумедний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мама не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ Якщо вони зняті майстерно чи аматорами, висока якість більшості цих безкоштовних порно відео має тенденцію бути вищою.

Я не’ У мене немає точного підрахунку, але ця трубка мені подобається, як одна з найбільших фільмів, навіть опублікованих на інтернет-сайті. Запропонуйте його відвідати, а ви скажіть мені –– Я вважаю, що ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви стурбовані тим, що вас спантеличила така кількість звернень під час відкриття веб-сторінки, одягніть’ t піт це. На цьому сайті є безліч варіантів пошуку та фільтрів усіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ користується популярністю, і незабаром можна знайти завантаження.

Я одягнув’ я не дізнаюся про вас, але я майже ніколи не бачу цієї останньої альтернативи’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Продовжуючи, ви можете відфільтрувати результати відео, обов’язково високої якості, періоду відео, або ви можете просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряме порно не’ На вашу думку, ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Я також маю обговорити SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього сайту можуть не тільки створити власні мережі, але й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, у якому постійно відтворюється лайка того типу, який ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізор, ввести групу, тег, ключову фразу чи порнозірку та перейти звідти.

Погляньте на це, і ви, можливо, захочете зробити цю фінансову установу для цифрових шльопань.

YouPorn

Коли справа доходить до дизайну, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає чисто, а веб-вміст багато в чому схожий на те –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей веб-сайт, який організовує низку бруду, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти чуттєвих фотографій і потенційно петабайти порнографічного відео. Вони ідеально організовані прямо у безліч груп, які повинні бути привабливими практично для кожного чуттєвого візуального відчуття.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше експертної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у виборі страв. Поряд з цим є зона еротики, яка організовує потоки захоплюючих історій, які гарантують, що ваші враження від цього порноканал стануть ще кращими.

Більше того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські дизайни все одно варті насолоди.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ не мати надмірного у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто хоче заскочити та піти. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього сайту’ колекція пристроїв сексуального вигляду.

Кожен із найефективніших фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за тим, що’’ абсолютно новий, популярний нещодавно, традиційно та в тренді. Краще, за допомогою 2 кранів ви можете отримати випадкову серію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, що шукаєте, ця система має епічний контрольний список тегів, який потрібно пройти, щоб повірити.

Жінки-камери на YouJizz Live прекрасні, як і головна трубка. До речі, якщо вам подобаються золотоволосі, варто заглянути на сайт веб-камери YouJizz. У них є всілякі сексуальні сестри, але я бачив, що ти’’ Знайдемо дівчат з медоволосим волоссям.

Оскільки вам захочеться клацати й крутитися, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ перебуваєте лише на півдорозі, і є ще багато трубок, які можна знайти та отримати задоволення.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *